Apple iPad Mini (2019) review: de beste kleine tabletApple introduceerde onlangs een nieuwe iPad Mini die uiterlijk sprekend lijkt op het vorige model uit 2015. Onderhuids is er gelukkig wél het nodige veranderd en verbeterd. Reden voor ons om uit te zoeken hoe deze kleinste iPad het anno 2019 doet.

Lees ook onze geschreven review:

Bezoek voor het laatste hardware nieuws, reviews, achtergrondartikelen en de meest uitgebreide hardware prijsvergelijker van Nederland.

Vond je deze video interessant? Klik dan op ‘leuk’ en deel deze video op Twitter of Facebook.

Abonneer nu op ons Youtube kanaal en vergeet niet de bel aan te klikken. Elke maandag, woensdag en vrijdag nieuwe afleveringen!

Altijd als eerste op de hoogte? Neem dan een abonnement op Hardware.Info Magazine.

Twitter:
Facebook:
Instagram:

source: https://arabsn.net

Xem thêm các bài viết về Công Nghệ: https://arabsn.net/category/cong-nghe/

8 thoughts on “Apple iPad Mini (2019) review: de beste kleine tablet

 1. Het sherm van mijn Huawei M5 8.4 Inch LTE bevalt mij uitermate goed. Zeer scherp en helder met natuurlijke kleuren.
  2560 x 1600 pixels Huawei M5 8.4 inch
  2048 x 1536 pixels iPad mini 7.9 inch

 2. Goede en eerlijke review. De iPad mini is inderdaad verre van perfect maar in zijn formaat op eenzame hoogte.
  Eens dat Apple toch echt wat aan de prijzen moet gaan doen. Maar ja, als je niet wilt betalen met je persoonlijke data dan zijn er weinig alternatieven.
  Als je je gevends liever naar Google of de Chinese overheid stuurt dan hoef je inderdaad minder te betalen.

  Wel jammer dat het jullie nooit lukt de kritische houding jegens Apple NIET door te laten druppelen in de video’s. Het zou wel getuigen van eerlijkheid en objectiviteit als jullie de huawei’s , xiami etc. ook eens kritischer beoordelen i.p.v. alleen maar te richten op de (prima) specs.
  Elk nadeel heb z’n voordeel en dat mag best eens benoemd worden.

 3. Ze doen niet eens meer moeite. Nieuwe SOC er in, beter scherm en klaar. 400+ euro aub. Ze hadden die randen een stuk dunner kunnen maken en wellicht en de homeknop kunnen ditchen zoals bij die nieuwe iPhone. Maar waarom innoveren als het niet nodig is. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar ik mis de Apple ten tijden van Steve Jobs.

 4. Laten we eerlijk zijn het gros van de mensen wil een tablet om lekker te netflixen en daar lenen iPads zich gewoon minder voor dan een 16:10 verhouding tablet . En dan zie je ook nog dat bij het kijken van video's de iPads het ook niet best doen wat accuduur betreft…kortom hoezo heeft een iPad geen concurrentie????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *